fredag 9 juni 2017

Sista veckan


Som vanligt så rusar tiden fort så här års, och vi är snart framme vid sista veckan. Den ser lite annorlunda ut jämfört med vanliga veckor.

Måndag och tisdag är vanliga dagar när vi följer schemat.

Onsdag, den 14/6 är det klasskamp. Då tävlar vi i 7E tillsammans som en grupp mot de andra sjuorna. Då är det bra med oömma kläder och de som vill får gärna ha med sig fika. Eleverna slutar runt 13:30.

Torsdagen den 15/6 så är alla elever i sjuan lediga, de får kompa ut för att de var här på kvällen när vi hade företagsmässan.

Fredagen den 16/6 så är det skolavslutning. Vi kommer att vara i klassrummet från klockan 8:20. Vid 9:20 så startar avslutningsprogrammet i kyrkan och det håller på till klockan 10:30. Bussarna går hem strax efter det. Busstider och ett brev från rektorerna har ni fått skickat via mail.

Flera av eleverna verkar ha tappat bort sina nycklar! Ta gärna en ordentlig koll hemma. Om en nyckel saknas så kostar det 120 kr att göra en ny, eleverna kan lämna pengar till oss så fixar vi en gemensam beställning.

Höstterminen startar igen tisdagen den 22/8 klockan 8:20.

Vi vill tacka alla er föräldrar för en trevlig termin och ett gott samarbete. Hoppas att ni alla får en riktigt skön sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar