fredag 24 augusti 2018

Välkomna tillbaka

Nu har vi varit igång ett par dagar! Det var jättekul att träffa alla igen!

En del information har redan gått hem via mail, men här kommer lite mer. Ni som inte skickat tillbaka lapparna eleverna fick med sig hem första dagen, skicka gärna med dem som fort som möjligt! Om det är krångel med "ryggsäcksposten" så hör av er, så kan vi nog maila lapparna. Det var en GDPR-lapp, en anhörigblankett och en inbjudan till utvecklingssamtal.

När en elev är sjuk så gör ni sjukanmälan direkt  via datorn, skola 24, eller via telefon, nr 0515-776 627. Tänk på att sjukanmäla varje dag eleven är sjuk.

När ni söker ledighet kan ni numera göra det via skola 24. Gör gärna det i så hög utsträckning som möjligt så registreras ledigheten direkt i systemet.

Skolfotograferingen kommer att vara nästa fredag, den 31/8.

Det är studiestöd här i G-huset varje måndag, tisdag och torsdag. Vi rekommenderar alla elever att gå dit!

Vi erbjuder "spetsmatte" på Facetten för de elever som är intresserade av och lite duktiga i matte. De som är intresserade kan anmäla sig och gå på onsdagar mellan kl 14.20-15.10.

Några elever saknar sin laddare till datorn. Se till att de letar ordentligt hemma, och om sladden ändå är försvunnen så måste de köpa en ny. De köper sladden hos skolvärden Matthias Rydberg och den kostar 360 kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar