onsdag 18 oktober 2017

V. 42

I torsdags hade vi som ni vet föräldramöte. I matsalen pratade vår SYV Maria Nord om praon i vår och en del om gymnasievalet. Praon för 8e kommer att vara v.17-18. Eleverna måste hitta praoplatser själva, så det är bra om de börjar fundera i god tid.


I klassrummet pratade vi en del om skolans likabehandlingsplan. Vill ni läsa den så ligger den på skolans hemsida.


Vi informerade också om att:
  • From den här veckan kommer det att vara innegympa.
  • Nästa onsdag (25/10) bjuder skolan på frukost, då är det drop-in i matsalen från kl 8.00. Senast 8.20 ska alla vara på plats.
  • Klassen har ett disco i matsalen nu på fredag 20/10 och de säljer salami för att samla pengar till klasskassan.
  • Eventuella betygsvarningar hittar ni i år på IST, senast i slutet av v. 46 ska de gå att se där. Så kolla gärna att ni kommer ihåg era inloggningar! Vi går igenom med eleverna i skolan, så att de vet hur man gör för att hitta dem. Länk till IST hittar ni här på bloggen i högerkant.


Annat som händer nu är att period 2 börjar v. 43, då byter vi schema. Klassen kommer då att ha musik istället för slöjd.

Tisdagen den 24 oktober är det EV-dag, då har alla chans att ta igen om de har missat något. Det kommer bla att finnas möjlighet till att göra omprov i orientering och det kommer att bli omprov i organisk kemi, litteraturhistoria och so. Vi planerar med eleverna så att alla vet vad de ska jobba med den dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar