fredag 18 november 2016

v. 46
Här kommer en liten uppdatering från klassen! Nu har förhoppningsvis alla fått inloggningarna till IST. Än så länge finns det inte så mycket att se där, men det kommer att komma mer och mer. I fortsättningen kommer eventuella betygsvarningar att synas där.

Den här veckan har vi istället mailat ut betygsvarningar. Om ni har frågor kring varningar är det enklast om ni tar kontakt direkt med den läraren som har varnat.

På föräldramötet visades en film om betyg från skolverket, den kan vara bra att se om man inte var på mötet. Här finns en länk: Länk till betygsfilmen

På måndag 21/11 börjar simträningen för de elever som ännu inte klarat simningen, eller var sjuka när resten av klassen simmade. De elever som det berör har fått en kallelse på mail.


Måndagen den 5/12 är det studiedag och tisdag, onsdag 6-7 december är det elevens val-dagar. Då finns det möjlighet att göra om och göra klart saker man har kommit efter med, tex omprov. Det finns också möjlighet för de elever som inte ligger efter med något att välja PRAO en av dagarna, men då måste de hitta en PRAO-plats själva. De får en blankett av oss som de ska fylla i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar